Què s'està cuinant a l'Aljama?
Catorze cuiners, set dones i set homes, tots de Castelló i província, han posat tot el seu talent per a elaborar un "menú" autòcton.
Fotografia de grup: part de l'elenc de "cuineres i cuiners" |
Dels fogons, ha eixit una publicació gastronòmic-literària titulada: "Xa, tu, que bo!"
Títol de la portada del llibre |
- La publicació ja està disponible en format digital (en la plataforma ISSUU) i en format paper.
Inici de la campanya "teaser", en les xarxes, el 4 de febrer, amb Pasqual Mas, el nostre "primer cuiner". |
Ja portem dues setmanes fent una campanya "teaser" en les xarxes socials, per a captar l'atenció del públic objectiu i crear expectació.
Encara que el llibre ja està en circulació, en breu farem una presentació "oficial", com a colofó a la campanya publicitària en les xarxes.
Estigueu atents.
Salutacions,
L'Aljama.
No hay comentarios:
Publicar un comentario