martes, 18 de febrero de 2020

Premis de la Generalitat per a la promoció de l'ús del valencià


Què s'està cuinant a l'Aljama?   

Catorze cuiners, set dones i set homes, tots de Castelló i província, han posat tot el seu talent per a elaborar un "menú" autòcton.


Fotografia de grup:
part de l'elenc de "cuineres i cuiners"

Dels fogons, ha eixit una publicació gastronòmic-literària titulada: "Xa, tu, que bo!"

Títol de la portada del llibre
El llibre ha participat en la convocatòria dels premis de la Generalitat per a la promoció de l'ús del valencià.
  • La publicació ja està disponible en format digital (en la plataforma ISSUU) i en format paper.


Inici de la campanya "teaser", en les xarxes, el 4 de febrer,
amb Pasqual Mas, el nostre "primer cuiner".


Ja portem dues setmanes fent una campanya "teaser" en les xarxes socials, per a captar l'atenció del públic objectiu i crear expectació.



Encara que el llibre ja està en circulació, en breu farem una presentació "oficial", com a colofó a la campanya publicitària en les xarxes.


Estigueu atents.

Salutacions,

L'Aljama.

No hay comentarios:

Publicar un comentario